De molen werkt niet goed en ik tref veel gemalen koffie aan in de trechter onder het klepje van gemalen koffie. Wat moet ik doen?

Leeg de trechter met de stofzuiger. Haal dan de lekbak weg en kijk ook achter in de machine of zich daar ook veel gemalen koffie heeft opgehoopt. Probeer zoveel mogelijk weg te halen. Reinig dan de machine met een reinigingspil en check na het uitgevoerde programma nogmaals de schacht. Indien na diverse koppen koffie te hebben gezet de gemalen koffie zich blijft ophopen, de machine inbrengen voor controle.

Category: Veelgestelde vragen

← De molen werkt niet goed en ik tref veel gemalen koffie aan in de trechter onder het klepje van gemalen koffie. Wat moet ik doen?

Reacties zijn gesloten.